Home » Onze Roedel » Elynn van Rubensdael

Elynn van Rubensdael

door Gijsbert

Voluit: Elynn van Rubensdael
Roepnaam: Elynn
Geboren: 19 juli 2021
Titels: –
Ouders: Esmee van Rubensdael en Rieks van de Oostwieke

Kroonprinses

Omdat we het niet verstandig vonden om Veerle nog een keer te laten dekken na haar  zware bevalling die uiteindelijk in een spoedkeizersnede eindigde en Bryn die door een levensreddende ingreep niet meer beschikbaar is voor de fok, was het heel spannend toen Esmee van Rubensdael (Pip) ging bevallen van haar pups.

Groot was onze opluchting toen er naast alle reutjes toch ook een teefje werd geboren: Elynn van Rubensdael.

We zijn heel blij en trots dat Elynn de kroonprinses is met wie we onze kennel kunnen voortzetten!

Stadsmeisje

Elynn woont bij Conny en Aad van’t Hof in Rotterdam. Voor ons allemaal een uitkomst. Wij weten dat Elynn alle tijd en aandacht krijgt in haar opvoeding en Conny en Aad kunnen weer genieten van een Drent in huis. Elynn blijft in Rotterdam wonen en is hier tijdens vakanties en wanneer zij te zijner tijd een nestje mag krijgen.

Elynn doet het meer dan goed als stadsmeisje. Is voor niets of niemand bang. Ze is super nieuwsgierig naar alles om haar heen. Ze heeft zelfs de dierenarts om haar pootje gewonden. Elynn is niet alleen een stoere stadsdame, ze is ook een knuffel eerste klas.

Voorbereidingen

Binnenkort zal het eerste gezondheidsonderzoek bij Elynn worden gedaan. Ze is dan een jaar oud. Vanaf dat moment mag er een heuponderzoek worden gedaan. De eerste voorbereidingen voor een toekomstig nestje.

error: Alert: Content is protected !!