Home » Onze Roedel » Geoff George

Geoff George

door Gijsbert
geoff-kopstudie
Logo_DNA_profile_reg_PDF_-_engels


Voluit
: Geoff George van de Sebastiaans Hoeve
Roepnaam: Geoff
Geboren: 15 juli 2011
Titels: Jeugd-Winner 2012
Ouders: Zodie Zo van de Sebastiaans Hoeve en Ruben Max van de Sebastiaans Hoeve

Een prachtige stabiele reu, zoon van onze Ruben Max.  Een zekere hond die heel vriendelijk is naar mens en dier.  Hij is op meerdere  hondententoonstellingen geweest. Gegroeid van ZG tot U + Jeugdwinner 2012.

Roedelleider

Na het overlijden van zijn vader Max in 2014 is hij onze roedelleider geworden. Een taak die hij met verve vervult. Zoals een goed leider betaamt delegeert veel taken naar Alfa teef Eva. We denken dat hij in een vorig leven kleuter leider moet zijn geweest. Hij is namelijk bijzonder goed met pups en helpt hij bij de opvoeding van de bij ons geboren pups vanaf een leeftijd van 6 weken.

Geoff-001

Vanzelfsprekend is hij door de medische molen geweest voor zijn HD en PRA onderzoek. PRA uitslag is (definitief) pra-vrij. De HD foto’s zijn door de Raad van Beheer beoordeeld. Superheupen: HD-A, Norbergwaarde 40. Hij is één van de weinige Drenten met voldoende aansluiting.

Succesvol Dek reu

Sinds zijn eerste nest in 2013 is hij een erg succesvolle dek reu met nesten in binnen en buitenland. Geoff wordt op dit moment niet meer ingezet in de fokkerij; hij is met pensioen.

Praktijk bejaagd

Vanaf vrij jonge leeftijd is Geoff mee geweest in de jacht. Daarnaast heeft hij intensieve jachttraining gehad. Natuurlijk is de praktijk veel leuker en spannender. Geoff is er altijd voor te porren.

Klik hier voor de stamboom en gezondheidsgegevens.

error: Alert: Content is protected !!