Home » Veerle

Veerle

door Gijsbert
Logo_DNA_profile_reg_PDF_-_engels
Veerle-fan't Suydevelt

Voluit: Veerle fan’t Suydevelt
Roepnaam: Veerle
Geboren: 19 oktober 2013
Ouders: Bart fan’t Suydevelt en Amber

Het is heel mooi te zien dat Veer een heel ander karakter heeft dan onze andere honden. Ze is enigszins terughoudend, lief, maar nergens bang voor.

Klassieke Drent

Veerle is een prachtig voorbeeld van een klassieke Drent. Dat kan ook niet anders want zij komt uit een combinatie die de klassieke Drent in zich heeft. Je ziet dit bijvoorbeeld terug in de vachtstructuur en de bouw van Veerle. De vacht is dikker en wolliger, haar bouw mooi compact.

Van kleins af aan is Veerle met de andere roedelleden meegegaan naar shows en heeft zij haar eerste showresultaten al behaald. Zelf bleek ze het niet zo leuk te vinden. Aangezien wij van mening zijn dat een hond een activiteit ook leuk moet vinden hoeft ze van ons niet meer mee naar show.

Neushond

Je kan haar geen groter plezier doen dan met haar naar buiten te gaan. Veerle is een typische ‘neushond’. Waar haar roedelleden voorbij lopen weet zij altijd wel wat te vinden! Van konijnenpoten tot half vergane vogel. Omdat ze zo goed met haar neus is hebben we zelfs overwogen haar te laten opleiden tot reddingshond.

Veerle

Zij is een grote vriendin van Bryn en Floris Junior met wie ze regelmatig het huis op stelten zet!

Veerle heeft een speciale functie in de roedel. Ze vertegenwoordigt de roedel heel graag tijdens bezoekjes die we afleggen bij familie en vrienden.

Op 19 juni 2019 werd Veerle voor het eerst Moeder. Na een geslaagde dekking met Bram van Rubensdael volgde een vlekkeloze dracht. Op de vroege morgen van 19 juni beviel Veerle van twee prachtige reutjes, Binck en Bickel van Rubensdael.

Klik hier voor de stamboom en gezondheidsgegevens.

error: Alert: Content is protected !!