Home » A dream comes true

A dream comes true

door Hester
0 comment

Hoe fijn is het als je anderen blij kunt maken en je er zelf ook heel blij van wordt?

Nu de kleine Elynn is geboren, is er een kroonprinses die onze kennel kan voortzetten.

Voordat onze kroonprinses daadwerkelijk de troon van Van Rubensdael kan bestijgen, is een goede opvoeding en socialisatie van belang. En daar liepen wij een beetje op vast. Drukke (werk) agenda’s zorgen ervoor dat een pup opvoeden eigenlijk nu niet kan. Maar omdat deze kans op troonopvolging uit eigen kennel de laatste zou zijn, zijn we gaan zoeken naar mogelijkheden. Deze kans konden en mochten we niet laten lopen!

Soms is de oplossing dichterbij dan je denkt; In Rotterdam in dit geval. Zomaar op een gezellige ochtend tijdens de koffie hebben we het ter sprake gebracht. ”Denk er eens over na, we horen het wel” waren onze woorden. Nadenken hoefde niet; “Heel, heel graag willen wij jullie pup opvoeden, daar maken jullie ons erg blij mee” klonk het.

De koffie was nog warm, zo snel was het tijdelijke adres voor onze kroonprinses en daarmee de voortzetting van onze kennel geregeld.

Over zo’n 7 weken gaat Elynn bij Aad en Conny van’t Hof wonen. Een beter adres met ervaring in het opvoeden van Drenten hadden wij ons niet kunnen wensen! Elynn blijft zo lang als mogelijk bij hen wonen.

Lieve Conny en Aad, heel veel dank dat jullie de opvoeding van Elynn op jullie willen nemen. Veel plezier en geniet van elkaar!

Dit vind je wellicht ook interessant:

error: Alert: Content is protected !!