Home » We will so miss you.. Until we meet again…

We will so miss you.. Until we meet again…

door Gijsbert
0 comment

Een laatste hartslag en daar ging je; op weg naar de andere kant van de regenboog. Op weg naar nieuwe en oude vriendjes..

Goede Vrijdag is voor ons geen goede vrijdag gebleken. Na een aanvankelijk geslaagde buikoperatie is onze Eva overleden aan de gevolgen van een hartstilstand.

Ook ons hart stond even stil. We wisten al lang dat Eva niet heel oud zou worden. Maar nu zo onverwacht.. Haar diabetes heeft een zware wissel op haar lichaam getrokken. Zwaarder dan Eva heeft laten merken. Zwaarder dan wij en de dierenartsen konden vermoeden. Ze was zo sterk en dapper. Ondanks alle goede zorg en liefde voor en na de operatie kwam Eva niet goed uit de narcose en was haar glucosewaarde gevaarlijk hoog. Dit bleek teveel voor haar lichaam.

Eva is nog gereanimeerd door toegesnelde artsen. Als ze het zou redden dan was de kans groot dat er veel blijvende schade zou zijn. Dit wilden wij niet voor haar, dit verdient Eva niet. Het was oorverdovend stil toen wij Eva lieten gaan…

Lieve, lieve stammoeder van Van Rubensdael, dank voor al je liefde, (eigen)wijsheid, Je prachtige nakomelingen. Wij zijn er trots op jouw baasjes te zijn geweest.

Eva is nog even thuis geweest waar Geoff, Floris, Veerle en Bryn afscheid van haar hebben genomen.

Voor altijd in ons hart.
Eva is 9,5 jaar oud geworden.

Dit vind je wellicht ook interessant:

error: Alert: Content is protected !!