Home » Eva begint aan de zevende week …

Eva begint aan de zevende week …

door Hester
0 comment

Zondag 22 februari, dag 43 van de dracht.

eva pupsDe afgelopen week was een drukke en ook heel gezellige week. Er stonden kennismakingsafspraken met aanstaande pup- baasjes in de agenda! Wij hoeven tijdens deze afspraken eigenlijks niets  te doen behalve een kopje koffie of thee inschenken…Zowel Eva als Geoff “regelen” dit geheel op eigen wijze. Er wordt flink geknuffeld en dan met een blik van: ‘ik vind jou aardig’ ploffen beiden op schoot.  Bij dit laatste wil Geoff nog wel eens vergeten dat hij toch echt niet tot de schoothondjes behoort..

Eva week 6Eva begint nu “echt”drachtig te worden. Haar buik wordt mooi rond. Ze begint nu te wennen aan het drachtig zijn, en neemt meer haar rust. Gelukkig vindt ze haar dieet prima en komt zelf melden als het weer tijd is voor een maaltijd. Ze heeft nog geen last van zwangerschapskwaaltjes. Voor nu gaat het heel goed en daar zijn wij uiteraard blij mee!

Ondertussen houden wij ons druk bezig met allerlei praktische zaken; Werpkist..check, Puppy ren..check, warmtelamp.. check en ga zo maar door. Zelfs het kraampakket wordt niet vergeten.

Ook laten we onze gedachten gaan over de (stamboom) namen voor de pups. De pups krijgen van ons een naam die geregistreerd wordt bij de Raad van Beheer maar de aanstaande pup-baasjes  zijn vrij om zelf een roepnaam te bedenken.

Wat gebeurt in week 7 in Eva’s buik? (dag 43-49)

Deze week begint het skelet van de pups steviger te worden. Aan het einde van deze week is mogelijk om de pups te voelen bewegen in de buik.  De haren op de buik van Eva gaan nu uitvallen zodat de pups na hun geboorte goed de tepels kunnen vinden om te drinken.

 Meer lezen van Eva’s Blog…

 

0 comment
0

Dit vind je wellicht ook interessant:

error: Content is protected !!