Home » Kampioenschapclubmatch 2013

Kampioenschapclubmatch 2013

door Gijsbert
0 comment
Kampioenschapclubmatch 2013

eva-tweede-prijs KCM201308 juni was het weer zover. De kampioenschapclubmatch vanVereniging de Drentsche Patrijshond.

Zelf reisden we met onze drie drenten af naar de Mercuriushal in Barneveld. Er waren op de clubmatch 150 deelnemende drenten verdeeld over de verschillende klassen.

Eva trad op in de puppieklasse teven, Geoff in de tussenklasse reuen en onze oude Max in de Veteranenklasse.

geoff-derdeEva vond het allemaal weer super spannend en won de tweede prijs beste pup.  Geoff mocht ‘s middags door naar de Erering en haalde de derde prijs beste reu tussenklasse. Max vond het allemaal wat warm en had daardoor niet zo’n zin om te lopen. Maar dat mag als je bijna elf bent! Zijn resultaat desalniettemin: uitmuntend.

We liepen ook nog mee in de fokkerijklasse voor Kennel van de Sebastiaanshoeve. Hier scoorden we een derde prijs!

Tussen de keuringen en de erekeuringen in was er dan ook nog de hond /kind show. Twee van onze drenten deden hier aan mee. Geoff liep met Liam, zoon van Matthieu en Katie Salari.Eva liep met ons buurmeisje Eva. Liam liet zien dat hij een stevige reu goed aan kan en samen liepen en stonden ze prachtig. Beide dames lieten zien dat ze steeds meer op elkaar ingespeeld zijn. Met een prachtige medaille verlieten Eva en Liam dan ook de keur-ring.

Kampioenschapclubmatch 2013Kampioenschapclubmatch 2013Kampioenschapclubmatch 2013Kampioenschapclubmatch 2013Kampioenschapclubmatch 2013Kampioenschapclubmatch 2013Kampioenschapclubmatch 2013Kampioenschapclubmatch 2013Kampioenschapclubmatch 2013
0 comment
0

Dit vind je wellicht ook interessant: