Home » Jachthondenshow 2014, Eva Beste Teef van het Ras

Jachthondenshow 2014, Eva Beste Teef van het Ras

door Gijsbert
0 comment

Eva-JachthondenshowZondag 15 juni 2014 werd de tweejaarlijkse jachthondenshow voor de 17e keer georganiseerd. Dit keer op Papendal in Arnhem.

Een prachtige locatie met hele ruime ringen en velden om door een ringetje te halen.
In totaal deden er 24 Drenten mee waarvan 14 teven en 10 reuen.

Onze Eva was er ook en deed mee in de Tussenklasse. Keurmeester Gertie Colaris nam goed de tijd om haar te keuren en dankzij de ruime ringen konden we ons ook goed richten op gangwerk en dergelijke. Eva werd 1U in de tussenklasse met een prachtig rapport en plaatste zich daarmee voor de uitverkiezing beste teef van het ras.

In de uitverkiezing beste teef van het ras stond Eva tegen een jeugdklasse teefje, een openklasse teefje en een kampioensteefje. We moesten van de keurmeester twee rondes lopen en vanzelfsprekend onze teefjes mooi neerzetten. Het mooiste moment van de dag volgde toen mevrouw Colaris tegen ons zei dat we bij de nummer 1 plaats konden nemen. Wat een verrassing!

We zijn dan ook supertrots op onze Eva die volgens de keurmeester bijzonder veel potentie heeft!

 

Jachthondenshow 2014, Eva Beste Teef van het RasJachthondenshow 2014, Eva Beste Teef van het RasJachthondenshow 2014, Eva Beste Teef van het RasJachthondenshow 2014, Eva Beste Teef van het RasJachthondenshow 2014, Eva Beste Teef van het RasJachthondenshow 2014, Eva Beste Teef van het RasJachthondenshow 2014, Eva Beste Teef van het RasJachthondenshow 2014, Eva Beste Teef van het RasJachthondenshow 2014, Eva Beste Teef van het RasJachthondenshow 2014, Eva Beste Teef van het Ras

Foto’s: Michael van der Burg

0 comment
0

Dit vind je wellicht ook interessant:

error: Content is protected !!