Home » Tentoonstelling De Utrecht zeer geslaagd

Tentoonstelling De Utrecht zeer geslaagd

door Gijsbert
0 comment

Zaterdag 5 april deden onze beide dames Eva en Veerle mee aan de hondentenstoonstelling De Utrecht. Naast onze dames ging ook Geoff mee, maar dan als hun supporter. Behalve dat het weer een heel gezellige dag was  met alle Drentenbaasjes hebben beide dames het in de ring ook heel erg goed gedaan.

De keurmeester die de dames beoordeelde was mevrouw L.J.M. Helling-van den Elzen.

Veerle-Utrecht-003Veerle deed mee in de Jongste Puppy Klasse (ook wel baby klasse genoemd). De keurmeester was heel erg enthousiast over Veerle en noemde haar een lieve baby van 5,5 maanden die zich al goed laat zien. De uitslag voor Veerle werd dan ook 1 VB (veelbelovend).

Zij werd daarmee Beste Jongste Pup. Met die winst mocht ze zich ook nog laten zien in de Erering aan het einde van de middag. Een heel goede ervaring voor haar toekomstige showcarriere.

 

Eva utrecht 001

Eva kwam voor het eerst uit in een nieuwe klasse, de tussenklasse. Zij liep daar tegen een teefje van nagenoeg dezelfde leeftijd. Eva scoorde hier een Uitmuntend en werd 1e in de tussenklasse.
Hierdoor mocht zij nog op voor beste teef en werd daar 3e beste teef van de ras met een kwart internationaal punt (Res CACIB). Dit prachtig resultaat geeft een belofte voor de toekomst!

We zijn trots op beide dames, maar ook op hun supporter Geoff die toch maar de hele dag mee moest.

 

 

Veerle voor de tafel van de keurmeester

Veerle voor de tafel van de keurmeester

Eva laat zich goed zien aan de keurmeester.

Eva laat zich goed zien aan de keurmeester.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto’s: Edwin Poppelaars en Michael van der Burg

0 comment
0

Dit vind je wellicht ook interessant:

error: Content is protected !!