Home » Nest Reünie 14 september 2019

Nest Reünie 14 september 2019

door Hester
0 comment

Wat zijn 18 Drenten bij elkaar? Inderdaad één groot feest!

Wij hadden zo’n groot feest op onze nest reünie. Op zaterdag 14 september j.l. was het zover. Maar liefst drie nesten hadden wij uitgenodigd voor deze reünie. Een nest uit 2017 en twee nesten uit 2018. In totaal waren er 18 Drenten en hun baasjes aanwezig. 

Voor zo’n groot feest wilden we graag iets extra’s doen. Nu, dat is gelukt! De baasjes van Roef stelden graag hun landgoed beschikbaar. Wat een toplocatie voor onze reünie.

In de boomgaard genoten wij van een hapje en drankje terwijl alle Drenten, allemaal familie, met elkaar aan het spelen waren. Mooi om een groot deel van de Rubensdael familie zo te zien. Voor alle baasjes was het ook de gelegenheid om ervaringen en tips uit te wisselen.

Naast een gezellig weerzien was er ook tijd voor actie. Wij hadden een ervaren jachttrainer bereid gevonden om alle Drenten een jachttraining te geven. De schapen maakten graag plaats en volgden de training van veilige afstand. Bij een aantal Drenten is hun jachtpassie aangewakkerd en lieten zien hoe gedreven zij de dummy-eend apporteerden.

Klik op de foto voor het fotoalbum

Deze zonovergoten reünie werd afgesloten met een wandeling door het prachtige Brabants landschap. Na een laatste drankje en knuffel voor de Drenten keerde iedereen weer huiswaarts.

Een prachtige dag in alle opzichten. Een dag waarop nieuwe contacten zijn gelegd en mooie herinneringen zijn ontstaan.

Trotse fokkers op een dag om trots op te zijn…

Dit vind je wellicht ook interessant:

error: Alert: Content is protected !!