Home » Veerle en Flynn; ouders in spe

Veerle en Flynn; ouders in spe

door Hester
0 comment

Het aftellen is begonnen; nog een kleine twee weken te gaan. De langste dag, het begin van de zomer is de uitgerekende datum. Nu zijn er weinig teefjes die exact op dag 63, precies 9 weken na hun dekking bevallen.  De meteorologische langste dag of niet, een bevalling is vaak een lange dag. 

Moeder natuur

lange dag

Wij kijken uit naar die lange dag. Hoe lang die dag wordt hangt van Veerle af. Of liever gezegd van Moeder Natuur. Ik heb zelf zoiets van ; ‘Kom op, even doorwerken dan is het maar gebeurd’. Uiteraard werkt het niet zo. Het een mooi proces dat zeker niet afgeraffeld mag worden. Net als bij de eerdere bevallingen van onze dames passen wij ons aan en doen wij wat Moeder Natuur van ons vraagt. 

Tot die tijd wachten wij af en verwennen wij Veerle alvast. Ze doet het geweldig! Mijn nieuwsgierigheid wordt behoorlijk op de proef gesteld als ik de pups voel bewegen in Veerle’s buik. Wie zijn jullie? Hoe zien jullie eruit? Er zitten in ieder geval een paar voetballertjes bij. Er wordt druk geoefend op de kopbal en strafschoppen, Dat talent hebben ze van hun vader Flynn. Ik weet dat hij graag een balletje trapt met zijn jongste baas.

Wie is nu Flynn?

Flynn als pup
Flynn als pup

Wie is de vader van de pups van Veerle? Hij is “het moment” allang vergeten en zal zelf de pups nooit (h)erkennen als zijn nakomelingen. Gelukkig voor de pups is daar het verplichte DNA profiel! Voor ons is Flynn geen onbekende. Sterker nog; Ik was erbij toen hij werd geboren. Ik heb hem uitgepakt en schoon gewreven. Geboren als Bram van Rubensdael. De derde zoon van Eva en Geoff. Flynn is uitgegroeid tot een mooie, stoere en sociale bink met het uiterlijk van zijn opa, de vader van Geoff; Ruben Max. De reu die ons de liefde voor de Drent heeft bijgebracht. De reu waarmee het voor ons allemaal begonnen is.

Ondanks dat Flynn allang zijn date met Veerle is vergeten, is hij ons nooit vergeten. Heel mooi staaltje van Moeder Natuur; Het eerste stemgeluid en geur dat de pup waarneemt in zijn nestperiode, blijft hem altijd bij. Je begrijpt; alle ontmoetingen met Flynn zijn een feestje!

Veerle

veerle als pup
Veerle als pup

Zonder Flynn was Veerle nu niet drachtig geweest van de kleinkinderen van onze roedelleider en alpha dame. Maar wie is nu Veerle? Voor velen is ze wat minder bekend. Ze staat niet graag in de belangstelling. Ze houdt niet van shows ondanks dat ze wel een model is. Dat model zijn heeft ze van haar vader Jarak. Nationaal en internationaal beter bekend als multi-kampioen Bart fan’t Suydevelt. Veerle, die houdt van het veld, het jagen en speuren. Niet zelden komt ze trots naar je toe met de overblijfselen van een vogel,eend of konijn. In het veld is ze in haar element. Een Power Woman met een duidelijke eigen wil.

Worden de pups van Veerle en Flynn voetballertjes in spe? of knappe speurneusjes? Misschien wel knappe voetballertjes of voetballende speurneusjes. Geen idee. Een ding staat vast; Het worden Drenten. Het vijfde nest van Van Rubensdael is bijna een feit. Geoff en Eva worden weer opa en oma. Alle broers en zussen van Flynn en Veerle krijgen wederom de titel oom of tante.  En wij?  Wij zijn nu al weer trots..

0 comment
0

Dit vind je wellicht ook interessant:

error: Be creative. Create your own content. Content is protected !!