Home » Eva’s achtling ; de eerste stapjes zijn een feit!

Eva’s achtling ; de eerste stapjes zijn een feit!

door Hester
0 comment

Zondag 29 maart, De pups zijn 18 dagen oud.

IMG_7739De achtling van Eva en Geoff is nu 18 dagen oud en ze worden steeds leuker! Het klinkt misschien alsof we zeggen dat pasgeboren pups niet leuk zijn, maar het worden nu “echte”hondjes. Kleine hondjes weliswaar die nog veel moeten leren. Maar wat doen ze het goed; Blauwe oogjes kijken heel nieuwsgierig de wereld in, Buikjes worden lekker bol na het eten bij mams. De eerste pogingen om te blaffen zijn gedaan. Het klinkt heel lief en is soms ook lachwekkend om te horen. Er moet in ieder geval nog flink geoefend worden om te klinken als een echte Drent.  Heel belangrijk: ze blijven heel relaxt bij alles wat ze meemaken..

De eerste stapjes

De eerste stapjes

En de eerste stevige stapjes zijn een feit! Vorige keer vertelde ik nog dat er voorzichtige, wankele stapjes werden gezet. Nu zijn dat stevige stapjes en lopen er acht pupjes dapper door de werpkist. Over een paar dagen zullen we hun wereld langzaam aan groter maken door de werpkist open te doen.

Ontwormen-2-weken02

De eerste keer ontwormen

Afgelopen week zijn ze voor het eerst ontwormd. De minder leuke dingen in het leven van een pup maar zeker erg belangrijk voor nu en later als ze een volwassen Drent zijn. Omdat de pups nog geen tandjes hebben en dus een kauwtablet voor nu geen geschikte optie is, hebben we een ontwormingspasta gebruikt. Door middel van een spuitje hebben we de roze pasta in hun bekje gedaan. Dit leverde roze snuitjes op. Alsof er een  roze Bubble-gum  kauwgom  op hun snuitje was geplakt…

Alle pup-baasjes zijn inmiddels een keer op puppykraamvisite geweest.  Wat leuk om te zien dat iedereen enthousiast is om kennis te maken met de pups! Alle pups maar ook Eva gedragen zich als volleerd fotomodel voor de vele foto’s die er gemaakt worden tijdens deze bezoekjes. De volgende afspraken zijn alweer ingepland!

 

 

0 comment
0

Dit vind je wellicht ook interessant:

error: Be creative. Create your own content. Content is protected !!