Home » Eva’s nest; acht kleine deugnieten

Eva’s nest; acht kleine deugnieten

door Hester
0 comment

DSC_0425Zondag 12 april, de pups zijn 32 dagen oud.

De pups zijn nu ruim 4 weken oud en zijn echte deugnieten geworden! Handenbindertjes ten top maar wat genieten we van ze… Hun wereld is al een zo’n twee weken een stuk groter maar als het aan de pups ligt, maken ze hem zelf nog een stukje groter. Ze klimmen zelf over het lage gedeelte van de ren die ontstaat als je het deurtje open doet. We moeten er goed opletten dat we het deurtje in het slot doen want -je raadt het al- als je even niet oplet banjeren er 8 pups door de woonkamer..

DSC_0428En dat niet alleen de wereld van de pups is een stukje groter maar zijzelf ook. Daar weet  Eva alles van; de inmiddels doorgekomen tandjes voelen als kleine spijkertjes bij het voeden. Eva heeft deze zorg dan ook grotendeels aan ons overgelaten. Met heel veel liefde maken wij dan ook een paar keer per dag pap van puppymelk met stukjes geweekte puppybrokjes. Na het eten maakt Eva graag de pups schoon; ze vindt de pap zelf ook heel lekker..

DSC_0411Afgelopen week zijn de pups voor de tweede keer ontwormd. Ook dat hoort bij het groter worden. Ze blijven de roze pasta vies vinden, maar de roze”lippenstift”staat met name bij de teefjes best charmant.

Ook heeft de achtling weer een hoop visite gehad! Ze hebben wat nieuwe gezichten gezien, maar ook voor hen inmiddels wat bekende gezichten & stemmen. Alle pupkopers komen geregeld op bezoek om maar niets te missen van de pups. Alle acht vinden ze de aandacht geweldig en laten zich graag knuffelen of liggen gewoon heel relaxt op schoot.

DSC_0408Komende dagen staat er weer iets nieuws en spannends op het programma; ze gaan naar buiten, de tuin onveilig maken!  We hebben een nieuwe schutting geplaatst die geheel puppyproof is. Althans dat vinden wij. Of de acht deugnieten daar ook zo over denken..

0 comment
0

Dit vind je wellicht ook interessant:

error: Be creative. Create your own content. Content is protected !!