Home » Eva’s achtling; fotoshoot

Eva’s achtling; fotoshoot

door Hester
0 comment

Zondag 19 april, De pups zijn 39 dagen oud.

Vandaag geen lange verhalen in het blog….We houden het bij een kort verslag van afgelopen week en maken er verder een”foto”blog van met prachtige foto’s!

IMG_8028Een van de hoogtepunten van deze week; zelfstandig eten uit een bakje buiten de ren. Wat was dat spannend voor de pups! Niet zo zeer dat eten maar de wereld buiten de ren…Binnen de kortste keren zaten de pups overal verspreid in de woonkamer en keuken. Een van de pups zag zichzelf weerspiegeld in de pedaalemmer. De verbazing op dat snuitje was geweldig!

Verder hebben de pups de afgelopen dagen weer veel visite gehad. Een gemiddelde verjaardag kan daar niet aan tippen! Verder zijn er geen bijzonderheden te melden over de afgelopen week. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het een saaie week was. Elke dag leren de pups weer nieuwe dingen en is het leven een groot feest. En voor ons is het leven met 8 kleine boefjes zeker niet saai!

Komende week heeft de achtling een erg drukke agenda; Voor het eerst met z’n allen naar de dierenarts voor de 6 weken enting en ook komt de Raad van Beheer om ze te chippen. Vanaf dat moment heeft iedere pup zijn stamboomnaam. Daarnaast krijgen de reutjes een jachttest en staat ook het ontwormen weer op het programma.

Kortom een hoop belevenissen voor het volgende blog! 

 

 

 

0 comment
0

Dit vind je wellicht ook interessant:

error: Be creative. Create your own content. Content is protected !!