Home » Eva’s achtling vliegt uit; Veel geluk!

Eva’s achtling vliegt uit; Veel geluk!

door Hester
0 comment

Zondag 3 mei, de pups zijn nu 53 dagen oud.

IMG_8243 - kopieDe afgelopen week heeft voor de achtling voornamelijk bestaan uit veel buiten spelen en daarmee kennis maken met alle geluiden om hen heen. Ook zijn de laatste puppyvisites geweest. Niet dat de puppy’s echt zullen merken dat het de laatste bezoekjes zijn geweest want bij hun nieuwe baasjes zal er ongetwijfeld veel visite komen om kennis te maken. Maar voor ons is het zeker wennen.

Woensdag 6 mei is de achtling 8 weken oud en op die dag zullen de eerste pups uitvliegen. De rest van de week zal ook in teken staan van uitzwaaien. Dat zal gepaard gaan met een lach en een traan. Want ondanks dat voor alle pups een mooie toekomst in het verschiet ligt bij lieve baasjes, valt voor ons het afscheid best zwaar.  

IMG_8638 - kopieHet waren 8 mooie intensieve weken die we nooit zullen vergeten. Veel hoogtepunten hebben we meegemaakt; de bevalling op 11 maart j.l. gewoon thuis in de woonkamer, de oogjes open, de eerste stapjes, de eerste hapjes pap, de eerste keer buiten spelen. En zo zijn er nog meer te noemen. Mooi om de ontwikkeling van de pups van zo dichtbij mee te maken. Gelukkig zijn er veel foto’s gemaakt zodat we altijd kunnen terugkijken met een grote glimlach op ons gezicht.

Lieve Beau, Bram, Boris, Belle, Bloem, Beertje en Bodine heel veel geluk bij jullie nieuwe baasjes! Bryn blijft bij ons wonen en wij hopen in de toekomst met haar ook een nestje te kunnen fokken. Overigens blijft Beau nog een paar weekjes bij ons wonen voordat hij naar zijn baasje in het buitenland mag. 

Dag lieve achtling het gaat jullie goed!

Het is misschien overbodig om te zeggen maar ook Eva’s blog stopt hier. Ik heb geprobeerd om vanaf Eva’s loopsheid tot het uitvliegen van de pups vast te leggen in een blog met foto’s en wetenswaardigheden zodat iedereen ons avontuur kon mee beleven.  Dank voor alle leuke reacties!

Bryn van Rubensdael
Bram van Rubensdael
Boris van Rubensdael
Bodine van Rubensdael
Bloem van Rubensdael
Belle van Rubensdael
Beertje van Rubensdael
Beau van Rubensdael
0 comment
0

Dit vind je wellicht ook interessant:

error: Be creative. Create your own content. Content is protected !!