Home » Eva’s pups; kliederen met pap..

Eva’s pups; kliederen met pap..

door Hester
0 comment

Zondag 5 april 2015, De pups zijn 25 dagen oud.

Pups mogen ongeveer een jaar lang de titel puppy dragen. Daarna worden ze een jonge hond genoemd en ga zo maar door…Bij een puppy stel ik me een heel klein hondje voor. Maar de achtling zou ik nu al grote pups kunnen noemen.. Ik blijf me er over verbazen hoe snel ze zich ontwikkelen en groeien. 

IMG_7959Ook deze week zijn er weer belangrijke stapjes gemaakt. Zoals eerder genoemd is de werpkist open en is hun wereld een stuk groter. We hadden bedacht dat het goed zou zijn dat de pups ‘s nachts in de werpkist zouden slapen. Nou, daar dachten ze zelf heel anders over; ze klommen gewoon over de rand van de werpkist. 

Een spannend moment voor de pups; voor het eerst zelfstandig puppymelk gedronken uit een grote puppy drinkbak. Wat een heerlijke kliederpartij was dat! Een aantal pups banjerden gewoon door de drinkbak. Met als gevolg dat de pups van boven tot onder met puppymelk zaten. Dit tot groot genoegen vIMG_7972an Eva die uitgebreid de tijd nam om ze alle acht grondig te poetsen..

De pups hebben kennis gemaakt met hun vader Geoff. Eva stond het toe dat hij kon kennismaken met de tijdelijke roedeluitbreiding. Niet dat de ze er enig benul van zullen hebben dat hij hun vader is… Prachtig om te zien hoe Geoff reageerde. Hij heeft goed in gaten dat er iets heel belangrijks in huis is waar hij als roedelleider ook “zorg voor draagt”. 

 

IMG-20150403-WA0001

 Daarnaast hebben de pups ook weer kennis gemaakt met “nieuwe” mensen. Behalve geknuffeld worden door volwassenen, zijn de pups ook geknuffeld door jonge kinderen. Ook hier draaien ze hun pootje niet voor om; heerlijk relaxt genoten ze van alle aandacht.

Komende week gaan we verder met de pups zelfstandig leren eten; hun tandjes zijn aan het doorkomen. Tijd voor meer pap en geweekte en gemalen puppybrokjes!

 

 

0 comment
1

Dit vind je wellicht ook interessant:

error: Be creative. Create your own content. Content is protected !!