Home » Floris heeft een feestje!

Floris heeft een feestje!

door Hester
0 comment

Een Drentsche Patrijshond is al een feestje. Laat staan als je op een middag 20 Drenten om je heen hebt. Dat is één groot feest! Floris en de rest waren uitgenodigd voor een terugkomdag bij de roedel van oma Nienke. Eigenlijk was het een feestje van Roos en Geoff en hun pups maar hoe meer Drenten hoe meer vreugd. Dus er waren er nog meer uitgenodigd. Zo ook Floris.

Wij hadden al een paar dagen voorpret. Hoe zou het gaan met de pups ? Nu ja pups…. Een stel stoere binken en knappe dames van inmiddels ruim een jaar. Wij keken ernaar uit om hen en hun baasjes weer te ontmoeten. Het was voor onze roedel een bekende route naar het feest.

Van het feest zelf hadden ze nog geen idee maar het was wel de route naar de roedel van oma Nienke en dat betekent bij voorbaat al feest!

Bij een feestje hoort ook een uitnodiging. En nee, daar stond niet op dat je je zwemspullen moet meenemen en dat we frietjes eten. Maar wel de locatie van het feest; De Bergse Beestenboel. Wat een geweldige locatie. Een groot omheind terrein waar het voor honden niet mogelijk is om zich te vervelen. Grote grasvelden, een stuk bos, mogelijkheden om te spelen te over! 

Voor een middag werd de Bergse Beestenboel omgedoopt tot de Bergse Drentenbende. Totaal 20 Drenten en hun baasjes werden welkom geheten door Edwin en Anja. De hele middag had je geen kind aan je Drent.

Wat werd er heerlijk gerend en gestoeid. En ook de baasjes vermaakten zich prima. Onder het genot van een kopje koffie en de welbekende “flap” werden adviezen en ervaringen over puberende Drenten uitgewisseld. 

En Floris? Die hebben we niet zo veel gezien die middag. Die vermaakte zich prima met zijn nieuwe vriendjes. Af en toe kwam hij even gedag zeggen en weg was hij weer! Het is overbodig om te zeggen dat hij heerlijk sociaal is. Hij kan zich aanpassen aan elke situatie en spreekt de taal van alle honden.

[Best_Wordpress_Gallery id=”22″ gal_title=”Blog29″]

 

 

 

Dit vind je wellicht ook interessant:

error: Alert: Content is protected !!