Home » Floris ziet Helena weer..!

Floris ziet Helena weer..!

door Hester
0 comment

Het was onze buren niet ontgaan. Er stond de afgelopen dagen een bijzondere auto bij ons voor de deur. Een auto geschikt voor de prachtige en woeste natuur van Zweden. Een auto met bomen-camouflage print zodat je hem bijna niet ziet tussen de bomen. En dat is dan weer handig als de eigenaar van deze auto actief is in de jacht.

Wie is dan de eigenaar van deze auto ? Dat is Helena Lyckoskog! De fokker van Floris en zijn broertje en zusjes.

Helena en haar man Claes waren vanuit Zweden gereisd omdat zij een afspraak hadden met Geoff. Eigenlijk had hun teefje Mira, de moeder van Floris, een afspraak met Geoff. Het doel van deze afspraak was dat Geoff en Mira voor halfbroertjes-en zusjes gaan zorgen voor Floris. Of dat gelukt is dat weten we over een paar weken. Een spannende tijd!

Het was natuurlijk extra leuk en ook wel een beetje spannend dat Helena Floris weer zou zien! De eerste 15 weken heeft Floris bij haar en haar gezin gewoond alvorens hij, samen met zijn zusje Jeppe, naar Nederland verhuisde. Zou Floris haar (nog ) herkennen? En wat zou Helena van Floris vinden?

Wij hoefden ons geen zorgen te maken of Floris Helena en Claes nog herkende. Het was duidelijk dat Floris zeker nog tweetalig is want hij reageerde direct op alles wat Helena tegen hem zei en liet zich uitgebreid knuffelen en bewonderen.

Wat was het leuk om dit weerzien na 9 maanden mee te maken!  Na het eerste weerzien van Helena en Floris, werd de rest van onze roedel er bij gehaald zodat Helena ook kon kennismaken met de rest van de familie van Floris.

Helena was duidelijk blij dat het zo goed gaat met Floris. Natuurlijk kon ze Floris al volgen via zijn blog en foto’s maar om hem “live”weer te zien vond ze fantastisch.

Omdat deze reis naar Nederland ook gelijk een mini vakantie was voor Helena en Claes, zijn we heerlijk gaan wandelen in de omgeving. Uiteraard niet zonder Floris.  

Zo hebben ze gelijk het favoriete wandelgebied van Floris gezien. Het Annabos in Rockanje was tevens het decor voor de vele foto’s die door Helena en ons zijn gemaakt.

Na een paar drukke maar ook hele leuke dagen vertrokken Helena, Claes en Mira weer richting Zweden.

Hopelijk is de ontmoeting tussen Geoff en Mira vruchtbaar verlopen. Als er pups worden geboren, gaan we zeker puppy snuiven. Wij kijken er naar uit! 

 

 

0 comment
0

Dit vind je wellicht ook interessant:

error: Be creative. Create your own content. Content is protected !!