Home » Hoera Floris 1 jaar!

Hoera Floris 1 jaar!

door Hester
0 comment

Een paar weekjes oud

Wat gaat de tijd snel! Voor je het in de gaten hebt ben je 37 blogs verder en is Floris dat zelfde aantal blogs ouder.  Wij hebben een hoop beleefd met Floris en hij hopelijk ook met ons. Afgelopen vrijdag vierde hij zijn eerste verjaardag!

Toen Floris oud genoeg was om te mogen emigreren naar Nederland, heb ik het plan opgevat om zijn eerste levensjaar vast te leggen in een blog. Zodat zijn fokker Helena Lyckoskog en Floris’ andere baas Joost Wegink op deze manier Floris konden volgen. Ik had niet verwacht dat Floris’ blog ook door heel veel anderen zou worden gevolgd. Daar ben ik best een beetje trots op.

1 jaar oud!

Zo’n 4 weken geleden heb ik besloten dat het blog van Floris gaat stoppen. En hoe leuk het ook is om zijn belevenissen vast te leggen, het is nu een goed moment om te stoppen met zijn wekelijke blog. Uiteraard zal ik leuke, spannende, en  mooie momenten van Floris blijven delen via de website van Van Rubensdael en de Facebook pagina.  Dit voorlopig laatste blog wil ik gebruiken om een selectie van alle foto’s te laten zien. Vanaf dat Floris een week oud is tot zijn eerste verjaardag.

Als laatste wil ik iedereen die Floris’ blog gevolgd heeft, bedanken voor alle leuke reacties !

Een knuffel van Floris!

[Best_Wordpress_Gallery id=”28″ gal_title=”Blog 37″]

 

 

Dit vind je wellicht ook interessant:

error: Alert: Content is protected !!